Meer info?

Van Adobe XD naar HTML. Websites maar ook apps!

Dit redelijk nieuwe programma van Adobe zorgt voor een snelle bouw van prototypes van websi,tes en apps. Adobe Experience Design is een nieuwe tool ontwikkeld speciaal voor UX designers. Het design programma Adobe XD maakt het mogelijk om zonder programmeerkennis een ontwerp te ontwikkelen. Door slim gebruik te maken van Adobe XD kun je bijvoorbeeld bepaalde blokken op je website terug laten komen. Door het blok vervolgens op één plek aan te passen kan deze gelijk op alle plekken van je app of website gewijzigd worden.

XD naar HTML

Je kunt onder andere vector en raster artwork maken en gebruiken om wireframes, scherm-layouts en interactieve prototypes te maken. Naast een aantal bekende tools uit de Adobe Creative Cloud (Adobe CC) series zijn er ook een aantal speciaal voor Adobe XD ontwikkelde tools toegevoegd. Het heeft veel overeenkomsten met Sketch maar zonder Apple kan je ook gebruik maken Adobe XD.

Laatste stap naar HTML

Het programma is echt puur gericht op het ontwerpen van wireframes, layouts en (interactieve) designs van websites en apps. Laat ons het werk afmaken en jouw design van een website of app uit XD omzetten naar HTML code!

  • Full serviceGeen omkijken meer
  • White-labelzonder portfolio vermelding
  • Betrouwbaarvan Nederlandse bodem