Meer info?

  Bootstrap Framework. Responsive HTML

  Bootstrap is een framework voor HTML, CSS en JavaScript. Het framework heeft een aantal handige functies en uitbreidingsmogelijkheden, waaronder om sneller en gemakkelijker een responsive website of webshop te maken. Door het Bootstrap framework te gebruiken kunnen wij als HTML slicers sneller een site opzetten. Vaak dient het design wel in een grid of blokken stramien opgezet te zijn. Zo kunnen wij gemakkelijk een 12 blokken grid gebruiken. Wij kunnen hierbij ook gebruik maken van SASS of LESS.

  Bootstrap framework

  SASS

  De afkorting SASS staat voor Syntactically Awesome Style Sheets. SASS is een prachtige toevoeging op de gemaakte CSS bestanden. SASS is een ‘preprocessors’, hierdoor kan bestaande styling van elementen op een zeer gestructureerde manier worden opgemaakt. Minder CSS-code om te schrijven en nog makkelijker om vele elementen tegelijk te wijzigen. Door SASS te gebruiken, verklein je de code door eigenschappen in één keer toe te kennen aan een bepaalde CSS-eigenschap.

  LESS

  De afkorting LESS staat voor Leaner Style Sheets. “Less is more” en dat klopt! LESS is ook een CSS-preprocessors. In tegenstelling tot SASS, blijft LESS veel dichter bij de core syntax van CSS. Dit framework komt met vele variabelen, nesting, operations en mixins elementen. In feite werkt LESS ongeveer hetzelfde als SASS. Je gebruikt LESS om het schrijven van CSS te vereenvoudigen, door de code af te slanken.

  • Full serviceGeen omkijken meer
  • White-labelzonder portfolio vermelding
  • Betrouwbaarvan Nederlandse bodem
  Open chat
  1
  Hallo! Wil je ons nog wat vragen via WhatsApp?