Meer info?

  E-mailmarketing. Mailchimp templates

  E-mail templates zijn nog steeds nodig voor de dagelijks nieuwsbrieven die worden verstuurd. De code van E-mail templates zijn weer een andere techniek van die van HTML webpagina’s. Er is wel HTML code nodig, echter nog compleet in tabellen. In combinatie met een nieuwsbrief die responsive moet zijn, kan dat een flinke uitdaging worden. Wij kunnen eigen templates ontwikkelen zonder gebruik van standaard de Mailchimp nieuwsbrief builder.

  E-mail template

  PSD naar Mailchimp template

  Wij zetten ook PSD’s om direct naar Mailchimp templates. Compleet opgezet en geïntegreerd in jouw Mailchimp account. Eerst zetten we de HTML pagina’s op en testen deze in diverse mail clients. Daarna importeren we deze in Mailchimp en zorgen we dat alle velden editable en te dupliceren zijn.

  • Full serviceGeen omkijken meer
  • White-labelzonder portfolio vermelding
  • Betrouwbaarvan Nederlandse bodem

  Wat is Mailchimp?

  Mailchimp is een online tool om e-mail nieuwsbrieven versturen. Heel veel functionaliteiten zijn gratis en je kunt zelf snel nieuwsbrieven in elkaar zetten. Mailchimp maakt gebruik van een drag- en drop systeem waarmee je makkelijk jouw e-mail of nieuwsbrief kan inrichten en opstellen. Maar vaak is er maatwerk nodig om de code van de nieuwsbrief volgens jouw huisstijl op te zetten.

  Open chat
  1
  Hallo! Wil je ons nog wat vragen via WhatsApp?