Meer info?

PSD naar HTML. Responsive HTML5 code

Stuur je Photoshop ontwerp toe en vaak kan je binnen 48 uur al de HTML/CSS in je mailbox vinden. Of je nu 1 of 20 pagina’s wilt hebben, het wordt allemaal met hoge kwaliteit en pixel-perfectie opgezet. De code wordt handmatig geschreven en de afbeeldingen worden tot het uiterste zoom-niveau in Photoshop uitgesneden. De HTML word netjes in secties opgezet met commented-code en de CSS in shorthand-techniek opgezet voor SEO-redenen.

Photoshop (PSD) naar HTML

PSD naar HTML5

HTML5 is de nieuwste techniek die wij standaard gebruiken. Samen met CSS3 transities, animaties en fallback scripts voor oudere browsers is je site klaar voor de toekomst. Wij testen standaard op in de volgende browsers IE11, Microsoft Edge, Google Chrome, FireFox en Safari.

Responsive met Bootstrap en SASS

Een responsive site houd in dat de website zich aanpast aan de schermresolutie van de bezoeker. Met een responsive website schaalt de content in een vorm dat voor elke schermresolutie passend is. De code is geoptimaliseerd voor elk formaat zonder dat er door de gebruiker ingezoomd hoeft te worden. Met het Bootstrap Framework werken wij met blokken en een grid systeem waardoor je snel je site in breedte en kolommen-structuur kunt aanpassen. Ook kan er voor SASS/LESS technieken worden gekozen om zo je HTML code later uit te breiden of snel te kunnen wijzigen.

  • Full serviceGeen omkijken meer
  • White-labelzonder portfolio vermelding
  • Betrouwbaarvan Nederlandse bodem
1
Hallo! Wil je ons nog wat vragen via WhatsApp?