Meer info?

Apple designer? Wij slicen ook vanaf Sketch

Omzetten van Sketch naar HTML doen wij ook dagelijks. Sketch is een steeds meer gebruikt programma door designers. Sketch is een software programma dat enkel op Apple computers geïnstalleerd kan worden. Veel designers vinden dit programma zo geweldig door de vele tools, libraries en frameworks om snel een design in elkaar te zetten.

Sketch naar HTML of WordPress

Laat door ons je design in Sketch omzetten naar HTML/CSS. In Sketch werk je met SVG bestanden waardoor afbeeldingen en andere elementen haarscherp blijven. Handig voor website bezoekers die je website via een Mac met Retina scherm bekijken. Wij zetten jouw responsive website direct Retina-proof op. Na de HTML opzet kan je kiezen voor een WordPress thema implementatie of je kan zelf verder aan de slag met een eigen CMS.

Sketch naar HTML
  • Full serviceGeen omkijken meer
  • White-labelzonder portfolio vermelding
  • Betrouwbaarvan Nederlandse bodem

Wat is Sketch?

Sketch (alleen voor Apple), het nieuwe Photoshop. Veel digitale bureau’s nemen na vele jaren afscheid van Adobe Photoshop en stappen over naar Sketch als design tool. Alles wat je ontwerpt in Sketch is vector-based, met grote voordelen voor de bestandsgrootte en schaalbaarheid. Sketch werkt efficiënter en je hebt alles als designer bij de hand. Je kunt zelf kleine stukken code exporteren en al snel een online prototype voor de klant opzetten. Niet vergeten de hele prachtige koppeling met InVision.