Vragen over Slicing naar HTML

In wat voor formaat kan ik mijn ontwerp inleveren?
Dat kan in Photoshop (.psd), Illustrator (.ai), Fireworks (.png), InDesign (.indd) en in de meeste gevallen ook als “platte” afbeelding (.jpg, .gif, .pdf enz.).

Hoe worden mijn ontwerpen opgeleverd?
Je ontwerp wordt opgeleverd als professionele, cross-browser compatible, nette HTML5 en CSS3 met de benodigde afbeeldingen. Eventueel kunnen er JavaScript, jQuery, Google Webfonts of AJAX onderdelen opgenomen worden in het eindresultaat. Wij kunnen ook maatwerk WordPress template ontwikkelen, direct geïnstalleerd op de server met de beste SEO en Security plugins.

Ik wil niet dat mijn klanten weten dat ik iemand anders heb gevraagd het ontwerp naar HMTL/CSS om te zetten…
Geen probleem. We kunnen geheimen bewaren en in de code zul je (afgezien van de opvallende netheid) niets van ons terugvinden! We werken standaard geheel white-label, zonder portfolio vermeldingen.

Kan ik ook bij jullie terecht voor web-development of PHP programmeerwerk?
Hoewel we mooie web-development skills in huis hebben, ligt de focus van PSDnaarHTML.nl bij het omzetten van jouw ontwerp naar professionele en valide (X)HTML en CSS. Uiteraard kunnen we wel advies geven of je in contact brengen met de experts die PSDnaarHTML.nl gebruikt voor dat soort zaken! Neem contact met ons op als je meer informatie wilt over maatwerk mogelijkheden.

Hoe verloopt de samenwerking tijdens en voorafgaand aan het project?
Upload je ontwerp en vraag vrijblijvend een prijsopgave op. Wij bekijken je ontwerp uitvoerig en nemen daarna contact met je op om eventuele onduidelijkheden door te nemen. Daarna zorgen wij ervoor dat we het resultaat opleveren binnen de besproken aantal werkdagen. Als je na afloop niet 100% tevreden bent over het resultaat dan gaan we door totdat je dat wel bent!

Ontwerpen jullie zelf ook websites?
Het is niet onze core-business. Wel hebben we goed contact met enkele webdesign toppers waar we je graag mee in contact brengen.

Andere vraag?
Heb je een andere vraag? Aarzel dan vooral niet om een mail te sturen naar of te bellen naar 023-6200763!