Meer info?

  Van Adobe XD naar HTML/CSS.

  Adobe XD biedt ook handige functionaliteiten zoals een eenvoudige en snelle export van design naar HTML/CSS of naar een interne preview voor feedback. Het heeft een gebruiksvriendelijke interface en biedt mogelijkheden om snel en efficiƫnt interactieve prototypes te maken. Dit maakt het programma ideaal voor UX designers die op zoek zijn naar een snelle en eenvoudige manier om hun ontwerpen te visualiseren.

  Adobe XD naar HTML

  XD naar HTML

  Adobe XD is een gebruikersvriendelijke interface en maakt het mogelijk om snel te experimenteren met verschillende designs en interacties. Het biedt een eenvoudige manier om feedback te verzamelen en samen te werken met teamleden, klanten en stakeholders. De interface is eenvoudig en gebruikers kunnen snel en gemakkelijk navigeren. Het programma is beschikbaar voor Windows en Mac en de prototypes kunnen op elk apparaat worden getest.

  Van XD design naar HTML

  Ja, wij kunnen jouw Adobe XD ontwerp naar HTML/CSS code converteren. Wij verzorgen de technische realisatie van jouw ontwerp en maken het gebruiksklaar voor de web. Onze developers zorgen ervoor dat de HTML/CSS code geoptimaliseerd is voor snelheid en gebruiksvriendelijkheid. Laat ons het werk doen en jij kunt je focussen op het ontwerpen!

   Upload veilig jouw Adobe XD design en ontvang direct een prijsopgave

   Upload design via WeTransfer

   • Full serviceGeen omkijken meer
   • White-labelzonder portfolio vermelding
   • Betrouwbaarvan Nederlandse bodem

   Wie gebruikt Adobe XD?

   Adobe XD biedt veel functies en mogelijkheden voor het maken van prototypes, zoals het maken van wireframes, scherm lay-outs en interactieve designs. Het heeft een aantal tools van Adobe Creative Cloud (Adobe CC) en specifieke tools die speciaal voor Adobe XD ontwikkeld zijn. Je kunt er vector- en raster artwork maken en gebruiken. Laat ons jouw design van een website of app uit Adobe XD omzetten naar HTML-code en maak het leven makkelijker! Het is een hele goede concurrent van Sketch, die alleen op Apple te gebruiken is.