Meer info?

  Van Adobe XD naar HTML/CSS.

  Websites maar ook apps! Dit redelijk nieuwe programma van Adobe zorgt voor een snelle bouw van prototypes van websites en apps. Adobe Experience Design is een nieuwe tool ontwikkeld speciaal voor UX designers. Het design programma Adobe XD maakt het mogelijk om zonder programmeerkennis een ontwerp te ontwikkelen. Door slim gebruik te maken van Adobe XD kun je bijvoorbeeld bepaalde blokken op je website terug laten komen. Door het blok vervolgens op één plek aan te passen kan deze gelijk op alle plekken van je app of website gewijzigd worden.

  Adobe XD naar HTML

  XD naar HTML

  Je kunt onder andere vector en raster artwork maken en gebruiken om wireframes, scherm-layouts en interactieve prototypes te maken. Naast een aantal bekende tools uit de Adobe Creative Cloud (Adobe CC) series zijn er ook een aantal speciaal voor Adobe XD ontwikkelde tools toegevoegd. Het heeft veel overeenkomsten met Sketch maar zonder Apple kan je ook gebruik maken Adobe XD.

  Van XD design naar HTML

  Adobe’s XD programma begon ooit als wireframe tool, maar is flink uitgebreide afgelopen jaren tot complete design tool. Prachtige layouts en (interactieve) designs van websites en apps. Laat ons het werk afmaken en jouw design van een website of app uit XD omzetten naar HTML code!

   Upload veilig jouw Adobe XD design en ontvang direct een prijsopgave

   Upload design via WeTransfer

   • Full serviceGeen omkijken meer
   • White-labelzonder portfolio vermelding
   • Betrouwbaarvan Nederlandse bodem

   Wat is Adobe XD
   Adobe Experience Design?

   Adobe Experience Design is een nieuw designprogramma van Adobe, speciaal gemaakt voor UX designers en wireframers. Het maakt het voor jou mogelijk om makkelijk en snel prototypes te maken van websites en apps.  Je hebt hiervoor geen programmeerkennis nodig. Door slim gebruik te maken van Adobe XD kun je bijvoorbeeld bepaalde blokken op je website terug laten komen. Door het blok vervolgens op één plek aan te passen kan deze gelijk op alle plekken van je app of website gewijzigd worden. Het is een hele goede concurrent van Sketch, die alleen op Apple te gebruiken is.

   Open chat
   1
   Hallo! Wil je ons nog wat vragen via WhatsApp?