Meer info?

  Jij het ontwerp. Wij het WordPress thema.

  Naast maatwerk responsive HTML projecten maken wij ook complete WordPress thema’s. Wij werken zonder een basis thema van het internet, alles wordt op maat gemaakt. Zo kunnen wij een snelle website garanderen en snelheid staat gelijk aan een betere vindbaarheid. Met het gebruik van een thema van het web, komen vaak vele opties om een template te beheren. Wij zetten een PSD om naar responsive HTML, om vervolgens altijd een eigen gemaakt WordPress thema te ontwikkelen.

  Wij zetten het thema compleet op jouw server, samen met de beste SEO, security en optimalisatie plugins. Wij zorgen voor de PageSpeed optimalisatie en redirects van de oude naar de nieuwe url structuur.

  WordPress developer gezocht?

  WordPress

  Enkele WordPress portfolio voorbeelden

  Wij hebben al aan vele prachtige projecten gewerkt, allemaal complete maatwerk WordPress thema’s. Vanaf design naar responsive code en daarna het WP thema. Zie hieronder enkel WordPress projecten waaraan wij hebben gewerkt.

  Meer projecten bekijken

  Responsive WordPress thema

  WordPress was ooit gebouwd voor het maken van blogs. Het is echter uitgegroeid tot één van de grootste CMS pakketten naast Joomla en Drupal. WordPress is voornamelijk geschikt voor kleine tot middelgrote websites waarbij de klant zelf het beheer in handen heeft. Zonder code kennis kunnen de eindklanten zelf hun content en layout beheren.

  Sketch naar WordPress

  Ben je geen Photoshop webdesigner, maar werk je liever met Sketch? Stuur een PDF export van jouw ontwerp of een InVision link en laat jouw Sketch ontwerp vrijblijvend door ons beoordelen. Wij zetten jouw Sketch ontwerp graag om naar een WordPress thema, helemaal op maat voor jouw project.

  • Full serviceGeen omkijken meer
  • White-labelzonder portfolio vermelding
  • Betrouwbaarvan Nederlandse bodem

  Wat is WordPress?

  WordPress is een content management systeem (CMS). Het is momenteel het populairste CMS ter wereld, waarmee je een website kunt bouwen en onderhouden. Met WordPress kan eenvoudig pagina’s aanmaken en publiceren, nieuwe functionaliteiten toevoegen of het gehele design van de website aanpassen. WordPress is gratis en je kunt veel bereiken met de open-source thema’s en plugins. Voor echt een maatwerk website, die gebruiksvriendelijk en snel is, zal je ook een maatwerk thema moeten laten ontwikkelen.