Meer info?

  E-mailmarketing. Mailchimp templates

  Wij ontwikkelen ook code-vriendelijke e-mailtemplates voor jouw dagelijkse nieuwsbrieven. Onze templates zijn opgebouwd met HTML-code, met inachtneming van tabellen voor compatibiliteit met verschillende e-mailclients. Onze templates zijn ook responsive, zodat ze op elk apparaat goed weergegeven worden. Wij ontwikkelen eigen templates zonder gebruik te maken van de Mailchimp-builder tools.

  E-mail template

  Ontwerp naar Mailchimp

  Onze experts helpen u bij het omzetten van PSD naar aangepaste Mailchimp templates. Onze templates zijn volledig geïntegreerd in uw Mailchimp account en zijn eenvoudig te bewerken en te dupliceren. Voordat we de templates importeren in Mailchimp, testen we ze eerst op verschillende e-mailclients en zorgen we voor een perfecte HTML-opmaak.

  • Full serviceGeen omkijken meer
  • White-labelzonder portfolio vermelding
  • Betrouwbaarvan Nederlandse bodem

  Wat is Mailchimp?

  Mailchimp is een krachtige online tool voor het versturen van e-mail nieuwsbrieven. Veel functies zijn gratis beschikbaar en het is eenvoudig om snel en eenvoudig nieuwsbrieven te creëren met behulp van het drag-en-drop systeem. Soms is er echter specifiek op maat gemaakte code nodig om de nieuwsbrief op te zetten volgens jouw design en/of huisstijl.