Meer info?

  Illustrator designer? Wij HTML’en ook AI!

  Omzetten van Illustrator naar HTML/CSS is wat wij dagelijks doen! Net als Photoshop, is Illustrator een prachtige tool van Adobe om webdesign lay-outs te ontwikkelen. Illustrator wordt veel gebruikt voor logo’s en huisstijlen, maar ook wel voor website ontwerpen. Het fijne is dat veel elementen in een vector format wordt opgezet en hierdoor schaalbaar zijn zonder kwaliteitsverlies. Zeker met het oog op scherpe Retina-proof websites, is het fijn om met SVG’s te werken.

  Illustrator naar HTML

  AI naar HTML

  Met behulp van SVG en Canvas elementen kan je als ontwerper data en interactieve elementen toevoegen aan afbeeldingen. Met behulp van SVG kan er ook tot in detail worden ingezoomd op afbeeldingen. Photoshop wordt grotendeels gebruikt voor fotobewerking, maar ook alsnog voor webontwerpen. Wij zetten veel PSD’s om naar responsive HTML/CSS. Photoshop is een pixel bewerkings-programma. Illustrator daarentegen is een vector bewerkings-programma.

  EPS naar HTML

  Eén van de minder bekende bestanden is het EPS bestand. Deze wordt veelal in Illustrator gebruikt, in de grafische sector. EPS staat voor Encapsulated PostScript. Postscript is een programmeertaal die gebruikt wordt om teksten mee te beschrijven. Postscript kan echter ook worden gebruikt voor het beschrijven van afbeeldingen en is hiermee een afbeeldingsformaat. Wat belangrijk is om te weten dat een EPS bestand geen daadwerkelijke afbeelding is, maar juist een document. Een EPS en SVG bestanden zijn ideaal om in Illustrator in te laden zodat wij jouw AI ontwerp naar HTML/CSS kunnen gaan omzetten.

   Upload veilig jouw Illustrator design en ontvang direct een prijsopgave

   Upload design via WeTransfer

   • Full serviceGeen omkijken meer
   • White-labelzonder portfolio vermelding
   • Betrouwbaarvan Nederlandse bodem

   Wat is Adobe Illustrator?

   Illustrator bestanden zijn vaak vector afbeelding. Deze design bestanden bestaan uit lijnen die punten verbinden. Het wordt vaak gebruikt in drukwerk bestanden en tijdens het maken van logo’s. Illustrator kan ook worden gebruikt voor webdesign. Door gebruik van vector files kunnen elementen worden vergroot zonder verlies van kwaliteit, omdat deze geen rasterafbeeldingen bevatten. AI bestaat uit een header, herkenningsteken strijkers en grafische objecten. Het functioneert om grafische afbeeldingen in EPS-formaat te presenteren.

   Open chat
   1
   Hallo! Wil je ons nog wat vragen via WhatsApp?