Meer info?

  Illustrator designer? Wij HTML’en ook AI!

  Onze expertise ligt ook in het omzetten van Illustrator ontwerpen naar HTML/CSS! Net als bij Photoshop, is Illustrator een uitstekend programma van Adobe voor het ontwerpen van websites. Het wordt veelvuldig gebruikt voor het ontwikkelen van logo’s en huisstijlen, en is ook geschikt voor websiteontwerp. Illustrator stelt elementen op in vectorformaat, waardoor ze schaalbaar zijn zonder verlies aan kwaliteit. Met het oog op scherp weergave op Retina-schermen is het gebruik van SVG’s bijzonder handig.

  Illustrator naar HTML

  AI naar HTML

  Voeg data en interactieve elementen aan afbeeldingen toe met behulp van SVG en Canvas. Geniet van scherpe, in detail in te zoomen afbeeldingen met behulp van SVG. Wij hebben veel ervaring met het omzetten van Photoshop (voornamelijk voor fotobewerking) en Illustrator (vector bewerkingsprogramma) ontwerpen naar responsive HTML/CSS. Maak gebruik van de juiste tool voor de juiste taak en creëer afbeeldingen met behulp van het pixelbewerkingsprogramma Photoshop of het vectorbewerkingsprogramma Illustrator.

  EPS bestanden

  EPS-bestanden zijn een veelgebruikt formaat in de grafische sector, waarbij Illustrator de primaire software is. EPS staat voor Encapsulated PostScript en gebruikt de programmeertaal Postscript om afbeeldingen te beschrijven. Het is belangrijk om te weten dat een EPS-bestand geen afbeelding is, maar een document. EPS en SVG zijn ideaal om te laden in Illustrator voor het omzetten naar HTML/CSS.

   Upload veilig jouw Illustrator design en ontvang direct een prijsopgave

   Upload design via WeTransfer

   • Full serviceGeen omkijken meer
   • White-labelzonder portfolio vermelding
   • Betrouwbaarvan Nederlandse bodem

   Wat is Adobe Illustrator?

   Illustrator-bestanden zijn veelal vectorontwerpen bestaande uit verbonden lijnen. Ze worden gebruikt voor drukwerk, logo’s en webdesign. De vectorstructuur zorgt voor scherpte bij vergroting zonder kwaliteitsverlies. Het Illustrator-bestand (AI) bevat een header, identificatie-tekens en grafische objecten en presenteert afbeeldingen in EPS-formaat.