Meer info?

  WordPress
  PageSpeed optimalisatie

  De laadtijd van je website, en zeker ook op mobiel, is een belangrijke ranking factor. De posities zijn afhankelijk van de mobiele versie van je website. Presteert je website slecht op mobiel? Dan heeft dat ook gevolgen voor je vindbaarheid bij zoekopdrachten vanaf tablet en desktop. Wij hebben al veel WordPress websites geoptimaliseerd. Hosting is hierin een belangrijke factor. We gaan aan de slag met het thema, de plugins en gaan daarna alles comprimeren.

  WordPress PageSpeed optimalisatie

  Minify en caching van WordPress

  Wat gaan we doen? We gaan de verschillende aspecten die de site vertragen optimaliseren. Dat wil zeggen dat we kijken naar de technische kant van jouw website. Voordat we aan de slag gaan maken we een kopie van de website en gaan vervolgens de werkzaamheden uitvoeren op een staging server. We kijken bij de eerste stap naar de infrastructuur. Waar is je site gehost, op welke server staat deze en welke versie van PHP is er actief. Een essentiƫle factor voor iedere webshop of website. Een must-have voor een stabiele performance. Daarna gaan we werken aan de code van je thema en kijken we naar caching mogelijkheden, zowel server- als client-side.

  Laat ons jouw WordPress website optimaliseren. Wij verbeteren direct jouw Google PageSpeed score en daarmee indirect de laadtijd van jouw website. Wij hebben sites van score 25/100 naar 100/100 weten te halen!

  • Full serviceGeen omkijken meer
  • White-labelzonder portfolio vermelding
  • Betrouwbaarvan Nederlandse bodem

  Wat is PageSpeed Insights?

  Google wilt naar een sneller en mobiel-vriendelijk web toe. Met Google PageSpeed Insights kan je jouw website testen in laadsnelheid en efficiƫntie van de in te laden elementen. Met een hogere score laad je zien dat jouw website snel is en dat kan een voorsprong geven bij je ranking positie in de Google zoekresultaten.