Meer info?

  Apple designer? Sketch naar HTML

  Wij houden van Sketch ontwerpen! Bied je klanten een visueel verbluffend overzicht van jouw designs door onze expertise in het omzetten van Sketch naar HTML/CSS. Sketch is een sterk groeiend programma onder designers, met talloze tools, libraries en frameworks die snelle en efficiƫnte ontwerpen mogelijk maken. Onze experts zijn niet alleen experts in Sketch, maar weten ook hoe het te combineren is met InVision voor een optimale presentatie. Onze dagelijkse ervaring met het omzetten van Sketch naar HTML/CSS garandeert een snelle en kwalitatieve service. Sketch is alleen beschikbaar voor gebruikers van Apple computers.

  Sketch naar HTML

  Sketch naar HTML of WordPress

  Maak van jouw designs prachtige webpagina’s door onze omzetting van Sketch naar HTML. Met Sketch kun je werken met SVG bestanden die een perfecte weergave garanderen op 4K en Retina schermen. Laat ons jouw responsive website Retina-proof maken door deze om te zetten naar HTML en CSS. Of kies voor onze maatwerk WordPress thema dienst of zelf je website verder in beheer te nemen na de oplevering.

   Upload veilig jouw Sketch design en ontvang direct een prijsopgave

   Upload design via WeTransfer

   • Full serviceGeen omkijken meer
   • White-labelzonder portfolio vermelding
   • Betrouwbaarvan Nederlandse bodem

   Wat is Sketch?

   Ontdek de voordelen van Sketch: het revolutionaire designprogramma voor Apple-gebruikers. Als alternatief voor Adobe Photoshop, biedt Sketch een veel efficiƫntere en complete oplossing voor digitale ontwerpers. Maak gebruik van vector-based ontwerpen voor schaalbare en kleine bestanden en bouw snel online prototypes voor je klanten door stukken code te exporteren en te animeren.