Meer info?

  Apple designer? Sketch naar HTML

  Omzetten van Sketch naar HTML/CSS doen wij ook dagelijks. Sketch is een steeds meer gebruikt programma door designers. Sketch is een software programma dat enkel op Apple computers geïnstalleerd kan worden. Veel designers vinden dit programma zo geweldig door de vele tools, libraries en frameworks om snel een design in elkaar te zetten. Wij zijn ook heel erg van Sketch, zeker in combinatie met InVision kan je de klant een heel mooi overzicht geven van de ontwerpen.

  Sketch naar HTML

  Sketch naar HTML of WordPress

  Laat door ons jouw design in Sketch omzetten naar HTML/CSS. In Sketch werk je met SVG bestanden waardoor afbeeldingen en andere elementen haarscherp blijven. Handig voor website bezoekers die je website via met een 4K of Retina scherm bekijken. Wij zetten jouw responsive website direct Retina-proof op. Na de HTML opzet kan je kiezen voor een WordPress thema implementatie of je kan zelf verder aan de slag met een eigen CMS.

   Upload veilig jouw Sketch design en ontvang direct een prijsopgave

   Upload design via WeTransfer

   • Full serviceGeen omkijken meer
   • White-labelzonder portfolio vermelding
   • Betrouwbaarvan Nederlandse bodem

   Wat is Sketch?

   Sketch (alleen voor Apple), het nieuwe Photoshop. Veel digitale bureau’s nemen na vele jaren afscheid van Adobe Photoshop en stappen over naar Sketch als design tool. Alles wat je ontwerpt in Sketch is vector-based, met grote voordelen voor de bestandsgrootte en schaalbaarheid. Sketch werkt efficiënter en je hebt alles als designer bij de hand. Je kunt zelf kleine stukken code exporteren en al snel een online prototype voor de klant opzetten.

   Open chat
   1
   Hallo! Wil je ons nog wat vragen via WhatsApp?