Meer info?

  Wij zetten jouw InDesign om naar HTML

  Heb je een INDD bestand, een mooi ontwerp voor jouw website gemaakt en dat wil je nu graag naar responsive HTML/CSS of WordPress thema hebben? Stuur jouw ontwerp naar ons toe en wij verzorgen de complete HTML/CSS code structuur van jouw ontwerp. InDesign wordt veel gebruikt voor drukwerk, maar we zien ook wel eens een website ontwerp hierin verschijnen. Het fijne van werken in InDesign is dat je erg global kunt werken. Dus niet met allemaal losse bestanden, maar als je een aanpassing hebt kan je dit in 1x voor alle lagen en pagina’s doorvoeren.

  InDesign naar HTML

  Geen pixels bij InDesign

  Het werkt echter niet met pixels en dat is voor onze web-based HTML techniek even puzzelen. We moeten even zoeken naar de ideale breedte van jouw website, maar als we die eenmaal hebben kunnen we snel de inhoud omzetten. In overleg bepalen we de pixels en punten van lettertypes en een paar dagen later ontvang jij de responsive HTML om verder te gaan.

   Upload veilig jouw InDesign ontwerp en ontvang direct een prijsopgave

   Upload design via WeTransfer

   • Full serviceGeen omkijken meer
   • White-labelzonder portfolio vermelding
   • Betrouwbaarvan Nederlandse bodem

   Wat is Adobe InDesign?

   Adobe InDesign is ontwikkeld voor de desktoppublishing-markt (DTP) en het wordt voornamelijk gebruikt voor het opmaken van kranten, tijdschriften, boeken, posters en flyers. Vrijwel alles met grote hoeveelheden tekst maak je met InDesign op. Tekststijlen, kolommen, marges en andere specifieke functies voor drukwerk zijn goed te beheren. In InDesign komen PSD’s en AI files juist samen tot één geheel.

   Open chat
   1
   Hallo! Wil je ons nog wat vragen via WhatsApp?