Meer info?

  Wij zetten jouw InDesign om naar HTML

  Heb je een InDesign ontwerp voor je website klaar? Stuur het ons toe en we regelen de complete HTML/CSS of het maatwerk WordPress thema. InDesign is veelgebruikt voor drukwerk, maar soms ook voor websiteontwerp. Het handige is dat je op een overzichtelijke manier kunt werken en veranderingen snel op alle pagina’s kunt toepassen. Het is niet opgebouwd in losse lagen maar met een library waardoor je aanpassingen in 1x voor alle pagina’s kan doorvoeren.

  InDesign naar HTML

  Geen pixels bij InDesign

  Het werkt echter niet met pixels en dat is voor onze web-based HTML techniek even puzzelen. Wij zetten jouw InDesign ontwerp snel om naar responsive code. Samen bepalen we de ideale breedte en pixels/punten van lettertypes. Vrij snel ontvang je de HTML retour, zodat je verder kunt gaan met jouw website.

   Upload veilig jouw InDesign ontwerp en ontvang direct een prijsopgave

   Upload design via WeTransfer

   • Full serviceGeen omkijken meer
   • White-labelzonder portfolio vermelding
   • Betrouwbaarvan Nederlandse bodem

   Wat is Adobe InDesign?

   Adobe InDesign is gericht op DTP en wordt voornamelijk gebruikt voor de productie van tijdschriften, kranten, boeken, posters en flyers met grote hoeveelheden tekst. Het biedt goede mogelijkheden voor het beheer van tekststijlen, marges en andere functies specifiek voor drukwerk. Het verenigt PSD’s en AI-bestanden in één geheel.