Meer info?

  Al die code-taal... Je hebt vast nog veel vragen

  Kunnen jullie binnen 24 uur leveren?

  Natuurlijk kunnen we dat!

  Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad en elementen van de pagina, slicen we regelmatig pagina's binnen 24 uur. Vaak zonder meerprijs, gewoon omdat we snel en flexibel zijn. Als we jouw ontwerp hebben bekeken, kunnen we direct zeggen wat de projectduur zal zijn.

  In wat voor formaat kan ik mijn ontwerp aanleveren?

  Dat kan in Photoshop (.psd), Illustrator (.ai), InDesign (.indd), Adobe XD (.xd), Sketch, Figma (.fig), Fireworks (.png) en in hele uitzonderlijke gevallen ook als "platte" afbeelding (.jpg, .gif, .pdf ).

  Hoe wordt mijn code opgeleverd?

  Je ontwerp wordt opgeleverd als professionele, cross-browser compatible, nette HTML5 en CSS3 met de benodigde afbeeldingen. Eventueel kunnen er JavaScript, jQuery, Google Webfonts of AJAX onderdelen opgenomen worden in het eindresultaat. Wij kunnen ook maatwerk WordPress templates ontwikkelen, direct geïnstalleerd op de server met de beste SEO en Security plugins.

  Doen jullie alleen front-end of ook back-end?

  Uiteraard hebben wij de kennis in huis om een gehele website van frond-end tot back-end op te zetten. De officiele term voor onze functie is full-stack developers. De verschillen tussen front-end en back-end kan je hier lezen.

  Kan ik in de MailChimp template ook blokken verslepen?

  We leveren de template op zodat elementen te beheren zijn zoals teksten en achtergronden. Je kan elementen hiervan dupliceren, maar niet verslepen zoals in de MailChimp email builder. Dat is ook niet mogelijk volgens de MailChimp documentatie. Je kan niet met elementen slepen in maatwerk templates. Alleen aan en uitzetten of laten herhalen onder elkaar.

  Ik wil niet dat mijn klanten weten dat ik iemand anders heb gevraagd het ontwerp naar HMTL/CSS om te zetten...

  Geen probleem. We kunnen geheimen bewaren en in de code zul je (afgezien van de opvallende netheid) niets van ons terugvinden!

  Kan ik ook bij jullie terecht voor webdevelopment of PHP programmeerwerk?

  Hoewel we mooie webdevelopment skills in huis hebben, ligt de focus van PSDnaarHTML.nl bij het omzetten van jouw ontwerp naar front-end code. Uiteraard kunnen we wel advies geven of je in contact brengen met de experts die PSDnaarHTML.nl gebruikt voor dat soort zaken! Neem contact met ons op als je meer informatie wilt over maatwerk mogelijkheden.

  Hoe verloopt de samenwerking tijdens en voorafgaand aan het project?

  Upload je ontwerp en vraag vrijblijvend een prijsopgave op. Wij bekijken je ontwerp uitvoerig en nemen daarna contact met je op om eventuele onduidelijkheden door te nemen. Daarna zorgen wij ervoor dat we het resultaat opleveren binnen de besproken aantal werkdagen. Als je na afloop niet 100% tevreden bent over het resultaat, dan gaan we door totdat je dat wel bent!

  Ontwerpen jullie zelf ook websites?

  Het is niet onze core-business. Wel hebben we goed contact met enkele webdesign toppers waar we je graag mee in contact brengen.

  Ik heb een andere vraag...

   Of check onze FAQ

   of   Bel ons