Omdat je vast vol vragen zit

Kunnen jullie binnen 24 uur leveren?

Natuurlijk kunnen we dat!

Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad en elementen van de pagina, slicen we regelmatig pagina's binnen 24 uur. Vaak zonder meerprijs, gewoon omdat we snel en flexibel zijn. Als we jouw ontwerp hebben bekeken, kunnen we direct zeggen wat de projectduur zal zijn.

In wat voor formaat kan ik mijn ontwerp aanleveren?

Dat kan in Photoshop (.psd), Illustrator (.ai), InDesign (.indd), Sketch, Fireworks (.png) en in de sommige gevallen ook als "platte" afbeelding (.jpg, .gif, .pdf ).

Hoe wordt mijn code opgeleverd?

Je ontwerp wordt opgeleverd als professionele, cross-browser compatible, nette HTML5 en CSS3 met de benodigde afbeeldingen. Eventueel kunnen er JavaScript, jQuery, Google Webfonts of AJAX onderdelen opgenomen worden in het eindresultaat. Wij kunnen ook maatwerk WordPress templates ontwikkelen, direct geïnstalleerd op de server met de beste SEO en Security plugins.

Ik wil niet dat mijn klanten weten dat ik iemand anders heb gevraagd het ontwerp naar HMTL/CSS om te zetten...

Geen probleem. We kunnen geheimen bewaren en in de code zul je (afgezien van de opvallende netheid) niets van ons terugvinden!

Kan ik ook bij jullie terecht voor webdevelopment of PHP programmeerwerk?

Hoewel we mooie webdevelopment skills in huis hebben, ligt de focus van PSDnaarHTML.nl bij het omzetten van jouw ontwerp naar front-end code. Uiteraard kunnen we wel advies geven of je in contact brengen met de experts die PSDnaarHTML.nl gebruikt voor dat soort zaken! Neem contact met ons op als je meer informatie wilt over maatwerk mogelijkheden.

Hoe verloopt de samenwerking tijdens en voorafgaand aan het project?

Upload je ontwerp en vraag vrijblijvend een prijsopgave op. Wij bekijken je ontwerp uitvoerig en nemen daarna contact met je op om eventuele onduidelijkheden door te nemen. Daarna zorgen wij ervoor dat we het resultaat opleveren binnen de besproken aantal werkdagen. Als je na afloop niet 100% tevreden bent over het resultaat, dan gaan we door totdat je dat wel bent!

Ontwerpen jullie zelf ook websites?

Het is niet onze core-business. Wel hebben we goed contact met enkele webdesign toppers waar we je graag mee in contact brengen.

Ik heb een andere vraag...

Heb je een andere vraag? Aarzel dan vooral niet om een mail te sturen of te bellen naar 023-6200763