Meer info?

  PSD naar HTML/CSS. Of een ander extensie

  Het vertalen van een Photoshop, InDesign, Illustrator, Adobe XD, Sketch of Figma ontwerp naar HTML en CSS kan veel tijd kosten. PSDnaarHTML.nl kan jou een hoop tijd besparen. Wij vertalen jouw ontwerp naar professionele HTML5 en CSS3 code. Ook kunnen we een maatwerk WordPress thema of zelfs MailChimp e-mail template maken op basis van jouw ontwerp. Je hoeft zelfs geen tablet en mobiel design te ontwerpen, wij kunnen een desktop design geheel naar eigen inzicht responsive opzetten.

  Responsive HTML

  Voor wie is PSDnaarHTML?

  Voor iedereen die snel, betaalbaar en met kwaliteit een ontwerp wilt vertalen naar HTML en CSS! Slicen is niet moeilijk en hoeft ook niet duur te zijn. Tegenwoordig valt er ook weinig meer echt te slicen, veelal kan met CSS3 worden opgezet. Wij zijn hier voor jouw gemak, zodat je zonder zorgen de basis HTML hebt voor jouw project. Het Bootstrap Framework in combinatie met SASS en LESS zijn voor ons geen onbekende termen, ook niet als het gaat om PHP of maatwerk Google Maps API koppelingen. Je kunt met een vertrouwd gevoel jouw ontwerp bij ons neerleggen. Vul hier het offerte formulier in of neem contact met ons op.

  • Full serviceGeen omkijken meer
  • White-labelzonder portfolio vermelding
  • Betrouwbaarvan Nederlandse bodem

  Of wij responsive bouwen? Is een banaan krom?

  Responsive HTML, daarvoor gaan onze front-end developers tot de pixel! Het is niet meer weg te denken dat je website niet met responsive of liquid code is opgezet. Responsive code zorgt ervoor dat alle elementen die je op de desktop ziet, schaalbaar worden opgezet op tablet en mobiel. En soms worden elementen uitgezet op mobiel of getransformeerd naar een betere en optimale weergave zoals grotere knoppen of animaties.

  Wij kunnen een desktop ontwerp geheel naar eigen inzicht responsive voor je opzetten. Een extra tablet of mobiel ontwerp aanleveren mag natuurlijk wel. Wij hebben kennis van UX, Usability en mediapsychologie om je advies te geven op dit gebied. Meer over slicing/basing.