Meer info?

  WordPress back-ups en onderhoud

  Ben je op zoek naar iemand die jouw WordPress website in beheer neemt, plugins update verzorgd en onderhoud? Wil je altijd zeker zijn van een veilige en up-to-date website? Wij kunnen dit voor jou uit handen nemen, door maandelijks een check te doen. Wij controleren alle plugins, WordPress versie en de laatste security instellingen. Wij kijken of er plugins geupdate kunnen worden en of alle compatibel is met de nieuwste WordPress versie. Zo proberen we alle mogelijke hacks te voorkomen.

  WordPress back-ups en onderhoud

  Veiligheid en snelheid van WordPress

  Door de laatste versies te gebruiken zullen zoveel mogelijk bugs uit de code gehaald worden en is vaak de code een stuk sneller. Tevens maken wij aan back-up alvorens wij aan de slag gaan. Mocht er iets gebeuren door een hack-poging of als je terug wilt naar de vorige versie, dan hebben wij altijd een back-up bij de hand van jouw WordPress website.

  Voor een vaste prijs per maand kunnen we per WP site een onderhoudscontract aanbieden. Dit doen wij om de beveiliging van jouw site te optimaliseren, maar ook de snelheid van de laadtijd. Zeker omdat dit nu een belangrijke factor van Google’s indexering is.

  Dit pakket bieden wij al standaard aan bij elk WordPress thema dat wij opleveren. Naast het standaard onderhoud kunnen wij ook je WordPress website versnellen door caching technieken en de complete Google PageSpeed optimaliseren. Ook interesse in een onderhoudscontract? Neem contact met ons op.

  • Full serviceGeen omkijken meer
  • White-labelzonder portfolio vermelding
  • Betrouwbaarvan Nederlandse bodem