Meer info?

  PSD omzetten naar een WordPress thema

  Heb je een Photoshop PSD (of Illustrator/Sketch/Adobe XD/InDesign) ontwerp dat je graag als WordPress website wilt hebben? Laat ons een maatwerk responsive WordPress thema ontwikkelen speciaal voor jouw website. Nee, we maken geen gebruik van standaard thema’s die worden omgebouwd… Alle code wordt op maat geschreven voor jouw website met minimale plugins, een hoge PageSpeed score en een gebruiksvriendelijke interface. Upload gerust je ontwerp via één van onze upload formulieren en ontvang vrijblijvend binnen een paar uur een prijsopgave.

  Photoshop PSD naar WordPress

  Pixel perfecte PSD naar WP development

  Als ontwerper heb je exact voor ogen hoe de website eruit moet komen te zien. Jij werkt al met een grid en op de pixel nauwkeurig, het is dan wel zo fijn dat de developer met het eindproduct dit exact zo overneemt.
  “Ongeveer hetzelfde, is niet hetzelfde als perfectie”

  Als gespecialiseerde WordPress slicers hebben we al vele ontwerpen voorbij zien komen. Ook al is jouw ontwerp net niet goed uitgelijnd, wij zorgen er in overleg voor dat alles in nette blokken en binnen een grid wordt opgezet. Alle hovers, animaties, transities, sliders en formulieren worden direct werkend opgezet.

  Zo min mogelijk plugins

  Gebruik je graag Revolution slider als plugin? Weet je ook dat daar een groot lek in zat laatst waardoor veel WordPress site zijn gehackt? Wij maken liever een slider direct in de code van het thema zodat je heel gebruiksvriendelijk je foto’s kan uploaden en de hack-gevoeligheid naar een minimum wordt gebracht. Hoe minder plugins, hoe beter en sneller een site naar voren komt. Zeker in combinatie met Google PageSpeed optimalisatie, zorgen wij bij de eerste oplevering al voor een snelle en overzichtelijke WordPress backend.

  Maatwerk WordPress Theme of Framework?

  Als je op ons portfolio kijkt zie je dat elk project, hoe anders ze ook zijn, prima in WordPress kan. De front-end kan zo gek zijn als je wilt, de back-end van WordPress kan het allemaal. Er zijn veel standaard thema’s en templates die je kunt aanschaffen voor WordPress. Helaas is de kwaliteit erg wisselend en weet je vooraf nooit wat je allemaal kan verwachten qua instellingen. Veel thema’s zijn code-technisch zwaar en ingewikkeld. Door de vele functies gaat de laadtijd omhoog en raakt de eindgebruiker vaak in de war. Steeds meer bedrijven laten daarom een maatwerk WordPress thema maken op basis van een design die zij zelf hebben ontworpen. Onze kracht ligt in maatwerk oplossingen, wat jij ontwerpt wordt opgezet. Standaard maken we geen gebruik van Frameworks zoals Genesis of Whiteboard. Vaak wilt de klant iets simpels en geen overbodige buttons of features. We houden het “KISS” – Keep It Simple and Stupid, zodat de klant precies weet waar hij aan toe is. Uiteraard werken we wel graag met Bootstrap, maar voor het thema zelf zal elke regel code op maat zijn per project.

  Responsive WordPress thema

  Een maatwerk WordPress website begint bij een goed ontwerp. Maar je hoeft zeker niet ook eens alle tablet en mobiele pagina’s te ontwerpen. Als je een kleine opzet maakt van de header, footer en/of homepage, kunnen wij de rest naar eigen inzicht opzetten. Door onze jaren lange ervaring en kennis in UI, UX en Mediapsychologie, kunnen wij een mooie mobiele opzet maken. Maak gerust je design in welke programma je ook wenst, zoals Adobe Photoshop, Illustrator, Adobe XD, Sketch, InVision, Affinity Photo of Indesign.

   Upload veilig jouw PSD of andere design-extensie en ontvang direct een prijsopgave

   Upload design via WeTransfer

   • Full serviceGeen omkijken meer
   • White-labelzonder portfolio vermelding
   • Betrouwbaarvan Nederlandse bodem

   Voordelen van WordPress

   De afgelopen jaren is WordPress uitgegroeid tot één van de grootste CMS’en met een hele grote community. WordPress  is zowel geliefd bij redacteuren én ontwikkelaars. Zowel een technische partij als een eindklant die geen code kennis heeft kan vaak de site zelf bewerken. Noem WordPress eens op kantoor of in je omgeving en er is altijd wel iemand die er al mee gewerkt heeft.