Meer info?

  WordPress developer gezocht?

  Marketing-, mediabureau’s en ZZP’ers… Wij zijn jullie partner achter de schermen.
  WordPress code is onze core-business, alleen maar maatwerk thema’s en eigen plugins ontwikkelen, maar wij doen veel meer dan dat. Wij zijn geen nerds die alleen maar code praten, wij denken ook met jou mee. Als wij een design ontvangen, nemen we deze tot in detail door. Staat een button op een subpagina op een andere plek of heeft deze een andere kleur? Dan zien wij dat en vragen of dit een design-fout is of zo hoort op die specifieke pagina. Wij zijn WordPress developers met kennis van UX, Usability, PageSpeed, server en hosting kennis.

  WordPress developer

  WordPress uitbesteden? Wij communiceren vanuit jou

  Stop met het uitbesteden naar het buitenland en zorg dat jouw project in Nederland wordt gebouwd. Geen verlies van functionaliteiten door communicatie verschil, maar een compleet project zoals jij die hebt uitgewerkt. Wij kunnen communiceren met jouw en met de eindklant. Werk je als tussenpartij en wil je dat wij met de eindklant communiceren vanuit jouw bedrijfsnaam? Geen enkel probleem, wij werken white-label en zijn transparent.

  Laat ons jouw ontwerp omzetten naar een maatwerk WordPress thema, compleet geïnstalleerd op jouw server, samen met de beste SEO en security best-practices. Heb je een ontwerp liggen en wil je een vrijblijvende prijsopgave? Stuur ons een mailtje of bel even om al je vragen te beantwoorden.

  Enkele WordPress portfolio voorbeelden

  Wij hebben al aan vele prachtige projecten gewerkt, allemaal complete maatwerk WordPress thema’s. Vanaf design naar responsive code en daarna het WP thema. Standaard werken wij white-label, dus zonder copyright of enige vorm van portfolio vermelding als wij aan de slag gaan met jouw project. Soms vragen wij of we het project mogen delen omdat we zo trots zijn op het resultaat. Het prachtige design dat wij compleet hebben mogen omtoveren tot code en zichtbaar wordt voor de hele wereld. Zie hieronder enkel WordPress projecten waaraan wij hebben gewerkt.

  • Full serviceGeen omkijken meer
  • White-labelzonder portfolio vermelding
  • Betrouwbaarvan Nederlandse bodem

  WordPress expert of specialist

  Wij zijn WP experts, specialisten op het gebied van maatwerk WordPress thema’s. We beginnen door een goede hosting aan te bieden en gaan daarna aan de slag met de bouw van jouw thema. Een maatwerk thema, zonder gebruik van een aangekocht thema. Geen overbodige code, zelfs het inladen van standaard WordPress scripts zetten we uit. Wie heeft er nou behoefte aan die emoji’s CSS. We strippen jouw thema tot de basis en zorgen voor een goede PageSpeed score zodat jouw website goed rankt in de zoekmachines.