Meer info?

  Jij het ontwerp. Wij de code

  PSDnaarHTML.nl werkt heel gemakkelijk: je upload jouw ontwerp in het offerte formulier op de homepage en we nemen direct contact met je op! Wij nemen de designs nog even door en bekijken deze tot iedere pixel duidelijk is. Soms zien we op subpagina’s dat elementen net iets anders geplaatst zijn. Dan nemen we even contact met je op of dit een design foutje is of echt zo bedacht is. Als alle wensen en functionaliteiten besproken zijn, beginnen we vaak nog dezelfde dag met slicen van de lay-out! Van te voren weet je direct wat de kosten en de projectduur zullen zijn. Meer weten over Slicing/Basing termen?

  Ons team

  Ons media bedrijf Webcreationz bouwt al jaren websites voor het MKB. Van wireframes, UX, SEO, design en tot complete maatwerk WordPress websites. En zelfs hierna gaan wij nog aan de slag met SEA (Google Adwords) en Retargeting via bijvoorbeeld Social Media Advertising.

  Waarom PSD naar HTML

  Wij willen het voor media bureau’s en designers mogelijk maken om maar een klein deel uit dit gehele proces uit handen te nemen en onze professionele kwaliteiten in te zetten op Front-end gebied. Het van PSD naar HTML omzetten, en tegenwoordig natuurlijk ook van Illustrator, InDesign en Sketch.

  Onderscheidend, gewoon persoonlijk

  Wij zijn geen nerds en jouw project wordt gewoon door mensen behandeld. Elk project is uniek en bij het insturen zullen wij met onze ogen kijken naar de details. Wij werken niet met geautomatiseerde systemen, moeilijke logins of tickets. Wij geven de projectduur voor aanvang van het project en houden je per mail, telefonisch of via een WhatsApp berichtje op de hoogte van het de status. Simpel, snel, efficient en dat elk klein of groot project.

  • Vaste prijs, vooraf besproken. Geen verborgen kosten achteraf.
  • Geen moeilijke ticket systemen of accounts
  • Altijd contact met dezelfde contactpersoon
  • De gehele communicatie in het Nederlands

  Geheel white-label
  zonder portfolio vermelding

  We kunnen geheimen bewaren en in de code zul je (afgezien van de opvallende netheid) niets van ons terugvinden! We werken standaard geheel white-label, zonder portfolio vermeldingen én dat zonder meerprijs. Toch even de kwaliteit van ons werk checken? Stuur ons een mailtje zodat we je enkele voorbeelden kunnen toesturen.

  • Full serviceGeen omkijken meer
  • White-labelzonder portfolio vermelding
  • Betrouwbaarvan Nederlandse bodem