Meer info?Portfolio?
Wij werken white-label

Sorry, wij hebben geen portfolio omdat wij standaard white-label werken. Wij werken veel voor digitale bureau’s als tussenpartij, zonder dat de eindklant hier bewust van is. Alle projecten worden uitgevoerd onder een white-label overeenkomst, zonder enige vorm van copyright of portfolio vermelding. En dat zonder extra kosten. Jouw klant is jouw klant, wij werken graag aan de front-end van websites, dat is onze passie. Wij vinden het geweldig om aan grote project te werken, zonder er mee te pronken.

Google Reviews

PSD naar HTML
5.0
Gebaseerd op 13 beoordelingen
I don't have any hesitation by recommending this company: they show excellent design and technical knowledge. Further on: they are helpful, responsive and supportive. price/quality is also excellent.
Ingeborg van der Ent
Ingeborg van der E.
11:51 12 Mar 19
Alles wat je hierheen stuurt verandert in goud. Als designer al jarenlang plezier van deze dienst. Snel, vakkundig en betrouwbaar!
Pim v.d. Vossen
Pim v.d. V.
15:46 07 Mar 19
Er wordt altijd heel goed werk geleverd, het wordt heel snel gedaan en als er naderhand vragen zijn wordt dit direct opgelost en denken ze heel erg mee. Heel fijn bedrijf om mee samen te werken!
Hannah Boom
Hannah B.
10:54 14 Mar 19
Een hele fijne service voor onze WordPress website. Ook de hosting en het onderhoud laten we verzorgen. Fijn dat alles in goede handen is. Ik raad PSD naar HTML aan!
Monique ten Broeke
Monique ten B.
15:49 07 Mar 19
Altijd een zeer nauwkeurig resultaat ontvangen. Daarnaast is de service bij eventuele aanpassingen snel en vakkundig.
Sietze Ezinga
Sietze E.
19:17 28 May 19
Voor diverse opdrachten werk ik met Bas samen en dit naar volle tevredenheid. Bas werkt pixelprecies en hanteert een heldere communicatie. Een aanrader.
Tim Beeren
Tim B.
07:57 08 Mar 19
Webcreationz levert supersnelle service, is vriendelijk en altijd bereikbaar. En de kwaliteit is erg goed.
Margret Mijwaart
Margret M.
09:23 29 May 19
Snelle, professionele reacties en altijd aardig en behulpzaam. Zelfs als je buiten kantoortijden met onmogelijke vragen komt. Ik kan Bas aan iedereen aanraden!
Sophie Jellema
Sophie J.
09:00 25 Jun 19
Bas levert altijd snel en vakkundig werk af. Tot dusver zijn al mijn projecten naar volle tevredenheid tot leven gebracht - en ook levend gehouden. Het is fijn samenwerken met Bas. Als ik iets nodig of vragen heb, dan kan ik bij Bas rekenen op een snelle oplossing. Daarom krijgt hij van mij vijf sterren!
iPat IL
iPat I.
13:53 10 Mar 19
Heb meerder projecten laten uitvoeren en was altijd tevreden over de kwaliteit. Ook over de service van custom WordPress thema's ben ik zeer tevreden. Feedback rondes zijn vaak kort en krachtig. Zeer tevreden over de prijs kwaliteit. Al met al een betrouwbare partij gebleken.
Paul Ram
Paul R.
15:56 07 Mar 19
Bas heeft voor ons diverse projecten uitgevoerd van PSD naar HTML of Wordpress, en we zijn erg tevreden over de kwaliteit en de service. Bas is altijd goed bereikbaar geweest bij vragen en als er achteraf iets was wat alsnog anders moest werd dat vaak snel en netjes alsnog uitgevoerd. Wij raden samenwerken met Bas dus zeker aan!
Mack Veenenbos
Mack V.
21:26 27 May 19
Erg tevreden over samenwerking bij meerdere WordPress projecten. Bas denkt goed mee en werkt secuur.
Niels Buijn
Niels B.
10:02 08 Mar 19

 

Onze klanten

Wij hebben voor veel grote namen diverse slicing opdracht uitgevoerd. Vaak ging het hier om landingspagina’s of complete websites in HTML of maatwerk WordPress thema’s. Met trots werkten we aan projecten van onderstaande bedrijven.

Stuur mij enkel voorbeelden

Uiteraard kan je wel bij ons een set aan opgeleverde websites aanvragen.
Neem contact op zodat wij je enkele voorbeeld websites kunnen toesturen.

  • Full serviceGeen omkijken meer
  • White-labelzonder portfolio vermelding
  • Betrouwbaarvan Nederlandse bodem