Meer info?

  PSD naar HTML. Responsive HTML/CSS

  Stuur je Photoshop ontwerp toe en vaak kan je binnen 48 uur al de HTML/CSS in je mailbox vinden. Of je nu 1 of 20 pagina’s wilt hebben, het wordt allemaal met hoge kwaliteit en pixel-perfectie opgezet. De code wordt handmatig geschreven en de afbeeldingen worden tot het uiterste zoom-niveau in Photoshop uitgesneden. De HTML word netjes in secties opgezet met commented-code en de CSS in shorthand-techniek opgezet voor SEO-redenen. Heb je een ander design bestand dan Photoshop? Wij slicen ook vanuit InDesignIllustratorAdobe XDSketch of Figma.

  Photoshop (PSD) naar HTML

  PSD naar HTML5/CSS3

  HTML5 is de nieuwste techniek die wij standaard gebruiken. Samen met CSS3 transities, animaties en fallback scripts voor oudere browsers is je site klaar voor de toekomst. Wij testen standaard op in de volgende browsers IE11, Microsoft Edge, Google Chrome, FireFox en Safari.

  Responsive met Bootstrap en SASS

  Een responsive site houd in dat de website zich aanpast aan de schermresolutie van de bezoeker. Met een responsive website schaalt de content in een vorm dat voor elke schermresolutie passend is. De code is geoptimaliseerd voor elk formaat zonder dat er door de gebruiker ingezoomd hoeft te worden. Met het Bootstrap Framework werken wij met blokken en een grid systeem waardoor je snel je site in breedte en kolommen-structuur kunt aanpassen. Ook kan er voor CSS met SASS/LESS technieken worden gekozen om zo je HTML/CSS code later uit te breiden of snel te kunnen wijzigen.

   Upload veilig jouw PSD design en ontvang direct een prijsopgave

   Upload design via WeTransfer

   • Full serviceGeen omkijken meer
   • White-labelzonder portfolio vermelding
   • Betrouwbaarvan Nederlandse bodem

   Wat is Photoshop?

   Photoshop is een software bewerkingsprogramma dat veel gebruikt wordt om digitaal vorm te geven. Het is een grafisch programma dat voornamelijk is ontwikkeld om afbeeldingen te bewerken en andere grafische media te ontwikkelen. Met Photoshop kan je gemakkelijk en eenvoudig afbeeldingen naar je wens aanpassen. Veel grafisch ontwerpers maken gebruik van dit programma, maar ook om websites mee te ontwerpen. Photoshop kan gebruikt worden om verschillende lay-outs en designs te maken, waar je vervolgens tekst en afbeeldingen in kunt verwerken. Het eindresultaat kan worden geëxporteerd als onder anderen JPEG, PNG of GIF.

   Open chat
   1
   Hallo! Wil je ons nog wat vragen via WhatsApp?