Meer info?

  PSD naar HTML. Responsive HTML/CSS

  Stuur je Photoshop-ontwerp naar ons en je kunt binnen 1 werkdag al de HTML/CSS in je inbox verwachten. Of je nu één of twintig pagina’s wilt, we zorgen voor hoge kwaliteit en pixel-perfectie. Onze code wordt handmatig geschreven en afbeeldingen worden tot op het fijnste detail uitgesneden in Photoshop. De HTML wordt opgesteld in nette secties en de CSS is opgezet in shorthand-stijl (verkort voor een snellere laadtijd) voor SEO-voordelen. Gebruik je een ander ontwerpbestand dan Photoshop? We slicen ook uit InDesignIllustratorAdobe XDSketch of Figma.

  Photoshop (PSD) naar HTML

  PSD naar HTML5/CSS3

  Maak je website klaar voor de toekomst met onze diensten. Wij gebruiken de nieuwste HTML5-technieken en combineren deze met de kracht van CSS3-transities en animaties voor een soepele en moderne online aanwezigheid. Standaard testen wij onze opleveringen op de meest recente browsers, waaronder Microsoft Edge, Google Chrome, FireFox en Safari. Wij zorgen ervoor dat jouw website altijd up-to-date is en optimaal functioneert op elk apparaat. Stuur ons jouw ontwerpbestanden en onze experts zetten dit om in kwalitatieve HTML/CSS code. Heb je geen tablet of mobiel ontwerp? Geen probleem, wij zetten alle element responsive om naar eigen inzicht.

  Responsive met Bootstrap en SASS

  Een responsive site houd in dat de website zich aanpast aan de schermresolutie van de bezoeker. Met een responsive website schaalt de content in een vorm dat voor elke schermresolutie passend is. De code is geoptimaliseerd voor elk formaat zonder dat er door de gebruiker ingezoomd hoeft te worden. Met het Bootstrap Framework werken wij met blokken en een grid systeem waardoor je snel je site in breedte en kolommen-structuur kunt aanpassen. Ook kan er voor CSS met SASS of LESS technieken worden gekozen om zo je HTML/CSS code later uit te breiden of sneller te kunnen wijzigen.

   Upload veilig jouw PSD design en ontvang direct een prijsopgave

   Upload design via WeTransfer

   • Full serviceGeen omkijken meer
   • White-labelzonder portfolio vermelding
   • Betrouwbaarvan Nederlandse bodem

   Wat is Photoshop?

   Ontdek de kracht van Photoshop, een veelgebruikt bewerkingsprogramma voor grafische media. Van afbeeldingbewerking tot ontwerpen van websites, Photoshop biedt eenvoudige mogelijkheden voor een uniek en op maat gemaakt resultaat. Gebruikt door veel grafisch ontwerpers, kun je met Photoshop verschillende lay-outs en designs maken en deze verrijken met tekst en afbeeldingen. Exporteer het eindresultaat in populaire formaten zoals JPEG, PNG of GIF.