Meer info?

  Van Figma naar HTML/CSS

  Geen voorstander van Sketch of Adobe XD? Jij maakt je designs in het mooie Figma software pakket! Een redelijk nieuw tool op de design markt, en nu wil je graag een werkende website. Laat ons jouw Figma ontwerp naar responsive HTML/CSS of WordPress thema opzetten. Wij kunnen al erg goed met Figma overweg en hebben al vele ontwerpen omgezet vanuit dit pakket.

  Figma naar HTML/CSS

  Figma HTML/CSS alternatief voor Sketch

  Wat maakt Figma zo bijzonder? Designtools zijn er in overvloed, waar onze diensten ooit met PSD naar HTML begon, werd dat al snel Sketch of Adobe XD. Figma is bezig met een enorme opmars voor designers, voornamelijk die geen Apple willen aanraken. Waar Sketch alleen werkt op Apple computers, werkt Figma (en Adobe XD) op beide, lekker onafhankelijk.

  App of wireframe Figma naar website

  Met de grote hoeveelheid beschikbare plugins is het een super efficiënte tool om snel mee te ontwerpen. Met een mooie centrale bibliotheek kan je componenten aanmaken en hergebruiken. Moet het component aangepast worden? Dan kan dit vanuit de centrale bibliotheek gebeuren en verandert het component automatisch overal in het design. Het lijkt op een wireframing tool, je kan ook heel snel clickable demo’s voor klanten aanmaken. Door prototyping kunnen er connecties tussen verschillende pagina’s en designs gemaakt worden. Daarnaast wordt er al een groot deel aan CSS styling opgezet, voor ons heel overzichtelijk.

   Stuur veilig jouw Figma link en ontvang een vrijblijvende prijsopgave

   • Full serviceGeen omkijken meer
   • White-labelzonder portfolio vermelding
   • Betrouwbaarvan Nederlandse bodem

   Wat is Figma?

   Figma is een interface design software die je kunt gebruiken in de webbrowser of kunt downloaden als software. Je werkt als het ware in de cloud aan je project en je kan dan op elke PC bij het ontwerp en wijzigingen aanbrengen. Het biedt handige tools voor de ontwerpfase van een webdesign project. Meerdere designers en programmeurs kunnen tegelijk aan hetzelfde project werken en elkaar van feedback voorzien. Let wel op… je hebt altijd een internetverbinding nodig.

   Open chat
   1
   Hallo! Wil je ons nog wat vragen via WhatsApp?