Meer info?

  Van Figma naar HTML/CSS

  Transformeer jouw Figma design naar een werkende website met onze expertise in Figma naar HTML of WordPress thema implementatie. Wij hebben al bewezen resultaten met veel succesvolle omzettingen van Figma ontwerpen. Laat ons jouw nieuwe, moderne Figma design tot leven brengen. Wij vinden .fig bestanden heel fijn om mee te werken!

  Figma naar HTML/CSS

  Figma alternatief voor Sketch

  Momenteel de meest favoriete design software voor digitale ontwerpers. Dankzij zijn cross-platform compatibiliteit en uitgebreide functies maakt Figma het voor designers gemakkelijker om prachtige ontwerpen te creëren. Maak gebruik van onze diensten om jouw Figma-ontwerpen naar responsive HTML/CSS of WordPress-thema te brengen. Wij zijn experts in het werken met Figma en hebben al veel ontwerpen succesvol omgezet.

  App of wireframe Figma naar website

  Maak het ontwerpproces efficiënt met Figma. Profiteer van talrijke plugins en een centraal beheerde bibliotheek voor componenten die gemakkelijk te aanpassen en te hergebruiken zijn. Creëer snel clickable demo’s voor klanten en maak verbindingen tussen verschillende pagina’s en designs met behulp van prototyping. Profiteer ook van de CSS styling die al grotendeels is opgezet voor een overzichtelijk ontwerpprocess.

   Stuur veilig jouw Figma link en ontvang een vrijblijvende prijsopgave

   • Full serviceGeen omkijken meer
   • White-labelzonder portfolio vermelding
   • Betrouwbaarvan Nederlandse bodem

   Wat is Figma?

   Figma is een interface design software die je kunt gebruiken in de webbrowser of kunt downloaden als software. Je werkt als het ware in de cloud aan je project en je kan dan op elke PC bij het ontwerp en wijzigingen aanbrengen. Het biedt handige tools voor de ontwerpfase van een webdesign project. Meerdere designers en programmeurs kunnen tegelijk aan hetzelfde project werken en elkaar van feedback voorzien. Let er wel op, een internetverbinding is vereist.