Meer info?

  HTML Frameworks

  Naast het Bootstrap framework bieden we nog andere frameworks aan. Zie hieronder een selectie.

  HTML5 Boilerplate

  De HTML5 Boilerplate is een redelijke blanco HTML5 template die zeer betrouwbaar en cross-browser veilig kan worden gezien, het is een standaard die veel wordt toegepast. Het framework bevat diverse polyfills die het in alle browsers mogelijk maakt om HTML5 te gebruiken. Snel, robuust en adaptive voor websites en web-apps.

  Twitter Bootstrap

  Twitter Bootstrap is een HTML, CSS en JavaScript-framework waarmee op eenvoudige wijze snelle responsive websites gemaakt kunnen worden. Bootstrap bevat vele kant en klare visuele elementen, zoals knoppen, drop-downmenu’s. kolommen, een gridsysteem en vele JavaScript-componenten waarmee je snel dynamische onderdelen aan de website toevoegt.

  960 Grid Systeem

  Een raster framework, het 960 Grid System bevat diverse kolommen tot een breedte van 960 pixels. Dit introduceert grote vrijheid om een wisselend aantal kolommen te gebruiken op webpagina’s of in losse secties. Met deze elementen is je website voor vele monitoren met een resolute van 1024px en hoger goed in beeld. Maar tegenwoordig kan je ook wel kijken naar het 1200px Grid Systeem.

  Zurb Foundation

  Een populair framework onder de thema ontwikkelaarsm Het Zurg Foundation framework heeft een HTML5 basis met SASS support. Het onderscheidt zich door ingebouwde jQuery gedreven features, standaard iconen, buttons, menu’s en de mogelijkheid om zeer snel volledig responsive prototypes in elkaar te zetten op basis van sjablonen.

  HTML KickStart

  Net als Skeleton is het HTML KickStart framework een basispakket met HTML5, CSS, Javascript elementen en met bijna 250 iconen voor commercieel gebruik. Een snelle manier om te prototypen voor je website of web-applicatie of als basis voor je thema.

  Skeleton

  Skeleton is een lichtgewicht framework met simpele elementen om snel een basis responsive website op te zetten. Skeleton maakt gebruik van een grid layout, CSS media-queries. formulieren, buttons, typografie en een fallback voor oudere browsers zonder HTML5 ondersteuning.

  Compass

  Compass is een framework dat je een nog completer pakket aan mixins biedt die gebruikt kunnen worden in Sass en Less bestanden. Alle vendor prefixes zullen worden weggeschreven in een apart CSS bestand, maar het .scss bestand blijft veel netter en makkelijker te onderhouden.

  • Full serviceGeen omkijken meer
  • White-labelzonder portfolio vermelding
  • Betrouwbaarvan Nederlandse bodem